A rendelő első látogatása alkalmával, a páciens az első vizsgálat után betekintést kap a fogszabályozói probléma típusáról, valamint annak kezelési lehetőségeiről

Az első kapcsolatfelvétel során, beszélgetés és a tények megvitatásával, rámutatunk a legjobb kezelési lehetőségekre. Kifejezzük véleményünket és válaszolunk minden kérdésére. A leggyakoribb kérdések:

  • Az ön állapota, igényel-e fogszabályzói kezelést?
  • Szükség van a kezelésére most, vagy késleltethető-e egy későbbi időszakra?
  • Milyen fogszabályozó készülékek használhatók a fogak rendellenességeinek javítására?
  • Mennyibe fog kerülni a kezelés?

Ilyen kérdésekre már az első látogatás során választ tudunk adni. Részletesebb információkért, bizonyos elemzéseket kell végeznünk. Ebben az esetben, vagy ha más fogorvosi kezelést kell elvégezni, egy új időpontra ütemezzük a következő vizsgálatot és beutalót adunk az Rtg felvételek elkészítéséhez.

Ez a vizsgálat alatt egy rövid kérdőívet szükséges kitölteni, amely segít bennünket tájékozódni a páciens egészségi állapotáról, valamint a bejelentett probléma lehetséges okairól. A páciens fogairól, lenyomat alapján a fogak gipsz mintája készül a laboratóriumban. Az Rtg felvételeket megtartjuk a következő látogatásig. A fogmodellek és az Rtg képek elemzése után, az eredmények alapján megállapítjuk a diagnózist és a lehetséges kezelési tervet.

A harmadik találkozás során pontos információkat nyújthatunk az Ön esetére vonatkozó diagnózisról és a kezelési tervről. Általában javasoljuk a pácienseknek, hogy néhány napig gondolkodjanak el az utolsó beszélgetésünkről, mielőtt fogszabályozói kezelés megkezdése mellett döntenének. A kezelés minden szempontjának mérlegelése után, a terápia iránt érdeklődő páciensekkel, egy újabb időpontot beszélünk meg, amely során a fogszabályozó eszköz elhelyezése fog történni.

Őszintén hisszük, hogy soha nem késő megkapni a megérdemelt mosolyt. A mosolyáról való gondoskodás, valójában gondoskodás önmagukról, ami hozzájárul önbizalmuk növekedéséhez és az elégedettségükhöz az életben.

Itt kérhet időpontot

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!