Rólunk

 

Rendelőnk kizárólag fogszabályozással foglalkozik - a fogak és az állkapocs rendellenességeinek kezelésével gyermekeknél és felnőtteknél.  Hosszú tradiciónk van a fogszabályozó problémák diagnosztizálásában és kezelésében. A rendelőnk az első magán szakorvosi fogszabályozó praxisból, a „Dr. Silić” rendelőből származik,

Az "ORTO4U" gyermekek és felnőttek fogszabályozó problémáinak kezelésével foglalkozik. Csapatunk fogszabályozó szakorvosokból áll, különféle fogszabályozói problémák diagnosztizálására és kezelésére.

 

RENDELŐNKBEN KÉRHET INGYENES ELLENŐRZÉST

fiksna-proteza

BLOG

Fogszabályozók gyermekek fogainak javításához

Annak érdekében, hogy az arc összes csont-, fogi- és izomszerkezete elfogadhatóan működjön, fontos hogy gyermeke időben látogasson el fogorvoshoz. Ez magába foglalja az első fogszabályozási vizsgálat elvégzését a gyermek 7-ik és 9-ik éve között.

Csapatunk

 

A páciensek bennünk vetett bizalma, a fő feladatunk. A fogszabályozó szakemberek és munkatársak csapata barátságos légkör megteremtésére törekszik, amelyben a páciensek a legjobb fogszabályozási kezelést kaphatják. A rendelőt kifejezetten úgy tervezték, hogy a pácienseinknek kényelmes és barátságos környezetet biztosítson.

EGYEDI AJÁNLAT

Fogszabályozó szolgáltatások részlefizetésre

  • 6 havi részlet
  • kamatmentesen
  • egyenlő havi részletek

Gyakran ismételt kérdések

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!