CSAPATUNK

A páciensek bennünk vetett bizalma, a fő feladatunk. A fogszabályozó szakemberek és munkatársak csapata barátságos légkör megteremtésére törekszik, amelyben a páciensek a legjobb fogszabályozási kezelést kaphatják. A rendelőt kifejezetten úgy tervezték, hogy a pácienseinknek kényelmes és barátságos környezetet biztosítson.

Célunk, hogy egy pontos és részletes diagnosztika után a kezelést személyre szabva, egyénileg, az Ön fogszabályozó problémájához igazítsuk. Tudásunk és készségeink a tökéletes mosoly és orális funkció elérésére irányulnak, mindezt az arc tökéletes harmóniájában is kimutatva.

A páciensek problémájának megoldására szakmánk minden területén a legmagasabb szintű protokollokat tartjuk fenn. Képzettek vagyunk fejlett diagnosztikai és kezelési módszerek végrehajtására, legmagasabb szintű sterilizációs módszerek, technológiák és eljárások alkalmazásával. Folyamatosan fejlesztjük és fektetünk tudásunkba a fogszabályozási kezelés legmagasabb szintjének elérése érdekében.

A fogak, az állkapocs és az arc kötőszöveteinek röntgen elemzéséhez fejlett digitális diagnosztikai eszközöket, valamint a terápiás technikák és készségek széles skáláját alkalmazzuk: kivehető aktív és funkcionális készülékektől kezdve a különféle extraorális készülékekig, Invisalign és fix készülékeken át, különböző ívek és kézzel hajtott individuális ívek kidolgozásával, ami kifejezetten az Ön számára lett előkészítve.

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!