MULTIDISZCIPLINÁRIS KEZELÉSEK


 

Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a legbonyolultabb fogszabályozó-sebészeti esetek megoldásában. Az ilyen típusú esetek egy fogszabályozó szakorvos és egy maxillofaciális sebész közös munkáját foglalja magába, és a terápiában akkor szükséges, ha az állkapocs olyan helyzetben van, amely akadályozza a jó eredmények elérését kizárólag fogszabályozási kezeléssel.

A gyermekek fogszabályozó kezelése, gyakrabban a felnőttek esetében, multidiszciplináris megközelítést igényel. Egy ilyen megközelítés fontos a páciensek jóléte és kezelése szempontjából is. A páciensek gyakran más kollégák ajánlására érkeznek, ami magáért beszél a kivételes együttműködésünkről más fogorvosokkal és szakemberekkel.

A fogszabályozó terápia multidiszciplináris megközelítése magába foglalja az együttműködést más fogászati szakorvosokkal, leginkább az Ön fogorvosával. Ily módon, csapatmunka révén, megtudjuk találni a legjobb megoldást, vagy ellenőrzés alatt tartani az ortodontikus kezelés alatt a páciens fogászati problémáit.

specijalisticka-stomatoloska-ordinacija-orto4u-galerija-osmeha6

specijalisticka-stomatoloska-ordinacija-orto4u-galerija-osmeha7

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!