FELNŐTTEK KEZELÉSE


Sok páciens serdülőként kivehető készüléket viselt, és néhányuk gyermekkorában abbahagyta vagy elmulasztotta a kezelést. Másrészt vannak olyanok, akiknél később jelent meg a fogszabályozási probléma.

Az arc-esztétika egyre igényesebb posztulátumai egyre gyakoribb oka annak, hogy a felnőttek rögzített fogszabályozó készülékek iránt érdeklődnek.

Hiszünk abban, hogy soha nincs késő a megérdemelt mosoly elérésére. Ha Ön egy szebb mosolyra vágyi, az életkor nem akadálya, ugyanis egy gyönyörű mosoly hozzájárulhat az önbizalmához és elégedettségéhez az életben.

A felnőttek fogszabályozó kezelése gyakran összetettebb, mert az esztétikai pillanat mellett multidiszciplináris megközelítést igényel a funkcionális problémák megoldásában, például:

  • a páciens teljes fogpótlási (protetikai) rehabilitációjának előkészítése, ahol a rögzített készülékekkel a megmaradó fogak ideális helyzetbe helyezése után a fogpótlás funkciójának maximális stabilitása és tökéletes esztétikája érhető el.
  • parodontális problémáknál (ínybetegség), a rögzített készülékekkel történő kezelés a migrált fogak stabilizálását és megfelelő helyreállítását értelmezi, a parodontális betegség további fejlődését akadályozva.

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!