PRVA POSETA


Prva poseta našoj ordinaciji podrazumeva pregled na osnovu kojeg pacijent dobija informacije o vrsti problema koji ima, kao i o mogućnostima lečenja

Prvi kontakt najbolje se uspostavlja kroz razgovor i diskusiju o mogućim opcijama lečenja.
Izrazićemo svoje mišljenje i dati Vam odgovore na sva Vaša pitanja. Neka od najćeščih pitanja su sledeća:

Da li Vaša situacija zahteva ortodontski tretman?

Da li je neophodno tretman sprovesti sad ili se može odgoditi za kasniji period?

Kakvim ortodontskim aparatima se može izvesti korekcija nepravilnosti zuba?

Kakva je procena o tome koliko će tretman koštati?

zakazite-prvi-pregled

Na ovakva pitanja Vam uglavnom možemo odgovoriti već tokom prve posete. Za detaljnije informacije potrebno je izvršiti određene analize. U tom slučaju, ili ukoliko je potrebno sprovesti lečenje - tretman, zakazuje se termin za predstojeći pregled i daju se uputi za dijagnostičke Rtg snimke.

Na tom pregledu potrebno je popuniti kratak upitnik koji nam pomaže da se informišemo o zdravstvenom stanju pacijenta i mogućim uzrocima problema zbog kojeg nam se javljate. Uzima se otisak kako bi se u laboratoriji izlili modeli zuba pacijenta koji želi tretman. Rtg snimke zadržavamo do naredne posete. Na modelima zuba i Rtg snimcima vrše se analize i na osnovu rezultata uspostavlja se dijagnoza i mogući plan lečenja.

Treći susret je onaj na kome Vam možemo dati precizne informacije o dijagnozi i planu terapije u Vašem slučaju. Obično savetujemo pacijentima da nekoliko dana razmisle o našem razgovoru pre donošenja odluke o započinjanju ortodontskog tretmana. Nakon sagledavanja svih aspekata lečenja pacijenti zainteresovani za terapiju zakazuju termin za postavljanje aparata.

Mi iskreno verujemo da nikada nije kasno da dobijete osmeh koji zaslužujete. Briga o Vašem osmehu briga je o Vama samima i može doprineti Vašem samopouzdanju i zadovoljstvu u životu.

Pregled možete zakazati ovde. 

Radnička 51a

Novi Sad, Srbija

021/6613-168

Pozovite nas!

Radno vreme

Pon - Pet: 9:00 - 19:00

Zakažite pregled

office@orto4u.rs

066/6613-168

Pozovite nas!