AZ ELSŐ LÁTOGATÁS

AZ ELSŐ LÁTOGATÁS


 

A rendelő első látogatása alkalmával, a páciens az első vizsgálat után betekintést kap a fogszabályozói probléma típusáról, valamint annak kezelési lehetőségeiről

Az első kapcsolatfelvétel során, beszélgetés és a tények megvitatásával, rámutatunk a legjobb kezelési lehetőségekre. Kifejezzük véleményünket és válaszolunk minden kérdésére. A leggyakoribb kérdések:

Az ön állapota, igényel-e fogszabályzói kezelést?

Szükség van a kezelésére most, vagy késleltethető-e egy későbbi időszakra?

Milyen fogszabályozó készülékek használhatók a fogak rendellenességeinek javítására?

Mennyibe fog kerülni a kezelés?

zakazite-prvi-pregled

Ilyen kérdésekre már az első látogatás során választ tudunk adni. Részletesebb információkért, bizonyos elemzéseket kell végeznünk. Ebben az esetben, vagy ha más fogorvosi kezelést kell elvégezni, egy új időpontra ütemezzük a következő vizsgálatot és beutalót adunk az Rtg felvételek elkészítéséhez.

Ez a vizsgálat alatt egy rövid kérdőívet szükséges kitölteni, amely segít bennünket tájékozódni a páciens egészségi állapotáról, valamint a bejelentett probléma lehetséges okairól. A páciens fogairól, lenyomat alapján a fogak gipsz mintája készül a laboratóriumban. Az Rtg felvételeket megtartjuk a következő látogatásig. A fogmodellek és az Rtg képek elemzése után, az eredmények alapján megállapítjuk a diagnózist és a lehetséges kezelési tervet.

A harmadik találkozás során pontos információkat nyújthatunk az Ön esetére vonatkozó diagnózisról és a kezelési tervről. Általában javasoljuk a pácienseknek, hogy néhány napig gondolkodjanak el az utolsó beszélgetésünkről, mielőtt fogszabályozói kezelés megkezdése mellett döntenének. A kezelés minden szempontjának mérlegelése után, a terápia iránt érdeklődő páciensekkel, egy újabb időpontot beszélünk meg, amely során a fogszabályozó eszköz elhelyezése fog történni.

 

Őszintén hisszük, hogy soha nem késő megkapni a megérdemelt mosolyt. A mosolyáról való gondoskodás, valójában gondoskodás önmagukról, ami hozzájárul önbizalmuk növekedéséhez és az elégedettségükhöz az életben.

Itt kérhet időpontotPregled možete zakazati ovde. 

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!