NAŠ TIM

Poverenje pacijenata leži u srcu svega što mi radimo. Tim ortodonata i saradnika nastoji da na svoj način stvori toplu i prijateljsku atmosferu u kojoj pacijenti mogu dobiti najbolji ortodontski tretman. Prostor je specifično dizajniran da bi pružio pacijentima prijatno, relaksirajuće okruženje dobrodošlice.

Cilj nam je da, nakon precizne i pažljivo postavljene dijagnoze, lečenje individualno prilagodimo Vama i Vašem ortodontskom problemu. Naše znanje i veštine usmerene su ka postizanju savršenog osmeha i funkcija oralnog sistema, uokvirenih u idealni sklad Vašeg lica.

Posvećeni problemu pacijenta, održavamo najviše standarde u svim oblastima naše struke. Obučeni smo i opremljeni za obavljanje savremenih dijagnostičkih i terapeutskih metoda, korišćenjem naprednih tehnika, tehnologija i procedura sterilizacije. Konstantno se usavršavamo i ulažemo u naše znanje kako bismo postigli vrhunski nivo ortodontskog lečenja.

Primenjujemo napredne digitalne dijagnostičke alate Rtg analize zuba, vilica i mekih tkiva lica, kao i širok spektar terapijskih tehnika i veština: od pokretnih pločastih aparata, funkcionalnih aparata, do različitih vrsta ekstraoralnih aparata, Invisalign i fiksnih aparata sa unapredjenom tehnologijom žica ili sa individualnim lukovima ručno izvijenim specifično za Vas.

Radnička 51a

Novi Sad, Srbija

021/6613-168

Pozovite nas!

Radno vreme

Pon - Pet: 9:00 - 19:00

Zakažite pregled

office@orto4u.rs

066/6613-168

Pozovite nas!