Tretmani odraslih


Mnogi pacijenti nosili su proteze kao adolescenti, a neki od njih prekinuli su terapiju ili su propustili tretman u detinjstvu. S druge strane, ima onih kojima se razvio ortodontski problem kasnije u životu.

Sve zahtevniji postulati estetike lica , postaju važan razlog zbog kojeg se odrasli pacijenti odlučuju na lečenje fiksnim ortodotskim aparatima.

Mi iskreno verujemo da nikada nije kasno da dobijete osmeh koji zaslužujete. Verujemo da je briga o Vašem osmehu briga o Vama samima, i da lep osmeh može doprineti Vašem samopouzdanju i zadovoljstvu u životu.

Ortodontsko lečenje odraslih pacijenata često je kompleksnije, jer osim estetskog momenta, zahteva i multidisciplinaran pristup rešavanju funkcionalnih problema kao što su:

 

  • priprema za kompletnu protetsku rehabilitaciju pacijenta, gde se postavljanjem preostalih zuba fiksnim aparatima u idealan položaj postiže maksimalna stabilnost u funkciji i krajnjoj estetici protetskog zbrinjavanja.
  • parodontološki kompromitovani pacijenti, gde se lečenjem fiksnim aparatima postiže stabilizacija migriranih zuba i njihovo vraćanje u pravilan položaj čime se parodontalna bolest drži pod dugoročnom kontrolom.

Radnička 51a

Novi Sad, Srbija

021/6613-168

Pozovite nas!

Radno vreme

Pon - Pet: 9:00 - 19:00

Zakažite pregled

office@orto4u.rs

066/6613-168

Pozovite nas!