Prim. dr sci Milorad Šilić

Prim. dr sci Milorad Šilić

1961-ben végzett a belgrádi Fogorvostudományi Karon, és 1973-ben a belgrádi Fogorvostudományi Egyetem Ortopédiai és Arcklinikáján szakosodott fogszabályozás szakterületen. A Primarius címet 1980-ban szerezte meg. Doktori tézisét 1983-ban védte meg Újvidéken.
Fogorvosként és fogszabályozóként dolgozott az újvidéki Egészségügyi Központ Fogászati Osztályán és a „Novi Sad” egészségházban.
1995-ben alapította meg a „Dr. Milorad Silić” fogorvosi rendelőt, mint elsőt és egyetlent Vajdaságban és Szerbiában, amely kizárólag az állkapocs ortopédia területén végzett kezelésekkel foglalkozott, és 2016 óta folytatja tevékenységét az ORTO4U szakirodában.
Számos képzésen vett részt a rögzített fogszabályozó készülékek kezelési technikáiról. Az első Vajdaság területén és az első ortodontok között volt SFRJ-ben, aki bevezette a klinikai gyakorlatba a rögzített fogszabályozókkal való kezelést. A klinikai évei alatt, sikerült szoros együttműködést létrehoznia a sebészeti és a fogszabályozási kezelések területén.
Több mint 60 szakmai tudományos munkát publikált hazai és külföldi szaklapokban. Több kongresszuson és konferencián mutatta be szakmai előadásait és klinikai tapasztalatait. Számos díjat kapott. Az UNICEF céljainak elérése érdekében végzett sok éves munkájának kitűnő eredményeiért a Jugoszláv Együttműködési Bizottság plakettáját kapta 1987-ben.
Alapítója, a DLVSLD Fogászati Osztályának, az újvidéki Atkiva fogorvosi egyesületnek, az SLD Fogszabályozási Osztályának, ahol több mandátumban az egyesület elnöke is volt. Aktívan részt vett a kongresszusok, szimpóziumok és szakértői találkozók szervezésében országszerte.
Mint fogszabályozó kezelések mentora, rengeteg tapasztalatot és tudást adott át szakembereinek. Egyik legjobb hallgatója és követője dr. Biljana Reba.
Az ORTO4U fogorvosi rendelő létrehozása óta, tanácsadóként működik együtt a rendelővel.

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!