Diplomirala je 1988. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, odsek stomatologije, a specijalista je ortopedije vilica od 2000. godine.

Kao doktor stomatologije radila je od 1988. godine u stomatološkoj ordinaciji „dr Vajagić”.

Ortodontsku kliničku praksu počinje 2000. godine u specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji „dr Milorad Šilić”.

Od 2007. do 2016. godine bila je suvlasnik specijalističke stomatološke ordinacije „Ortis”, a od 1. juna 2016. godine osnivač je samostalne specijalističke stomatološke ortodontske ordinacije ORTO4U. U okviru privatne prakse bavi se isključivo kliničkom ortodoncijom i multidisciplinarnim pristupom terapiji u okviru stručnih specijalističkih timova.

Dr Reba je aktivan predavač na brojnim regionalnim simpozijumima i angažovana je u organizaciji stručnih skupova u zemlji i regionu. Jedan je od osnivača i članova Predsedništva Ortodontskog udruženja Srbije, pri kom je predsednik komisije za organizaciju manifestacija.

Aktivan je član fondacije “The Charles H. Tweed International Foundation For Orthodontic Research and Education“. Dugogodišnjom edukacijom i uspešnim lečenjem pacijenata Tweed tehnikom, stekla je status The Ch. H. Tweed Int. F. Fellow. Učestvuje aktivno na kursevima edukacije Tweed tehnike u zemlji i inostranstvu.

Takođe, aktivan je član European Orthodontic Society (EOS) i European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD).

Svoje bogato iskustvo i znanje, kao mentor nesebično prenosi mlađim kolegama, doktorima stomatologije na specijalističkim studijama iz ortopedije vilica.

Radnička 51a

Novi Sad, Srbija

021/6613-168

Pozovite nas!

Radno vreme

Pon - Pet: 9:00 - 19:00

Zakažite pregled

office@orto4u.rs

066/6613-168

Pozovite nas!