Torlódás – Hogyan biztosíthatja a rögzített fogszabályozó és az egészséges fogak kihúzása kiválóbb mosolyát? – ORTO4U

A fogak rögzített fogszabályozóval való kezelése részletes és pontos tesztet igényel, amely leggyakrabban azt jelzi hogy a fogakat nem lehetséges az állkapocsban rendelkezésre álló helyen elhelyezni (torlódás), míg a szebb mosoly a megfelelő hosszú távú kezelés eredménye és csak a kezelés végén érhető el.

A torlódás diagnosztizálásához széles körű tesztelésre van szükség. Arra utalnak, hogy a fogakat nem lehet helyesen elhelyezni anélkül, hogy bizonyos fogak kivonásra kerülnének.

Mivel az állkapocs csontja korlátozott, az igazi torlódás kezelése foghúzás nélkül, a fogsorok expanzióját eredményezné a csont alapjain kívül. Az ilyen terápiánál minden bizonnyal lehetséges a probléma visszatérése (a fogak visszaállnak eredeti helyzetükbe) és megrontaná az arc harmóniáját.

A leggyakoribb kérdés, amelyeket pácienseink, akiknél torlódás problémája van jelen, kérdeznek:

Szükség van-e az egészséges fogak kihúzására?

Bizonyos állandó fogak kivonása a torlódás kezelés szempontjából elengedhetetlen a fogszabályozó kezelés sikeréhez, az előny a páciens számára pedig többszörös. A végső eredmény a fogak funkcionális és esztétikai összhangja – egymás között és a csontozattal szemben. Ily módon érhető el az arc lágy szöveteinek harmóniája és javul a páciens profilja.

A fogak egymáshoz viszonyított és csont alapjához képest, valamint a lágyszövetek harmoniája szemmel látható és javítja a páciens profilját.

Podeli:

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!