Hogyan javíthatjuk az arc-esztétikát rögzített készülékkel?

A mélyharapás a fogak megfigyelésével, de az arc alsó harmadának felépítésében is megnyilvánul. A profil vizsgálata az alsó állkapocs visszahúzódását jelzi más arc szerkezetekhez képest.

Továbbá, teljes mosoly alkalmával az íny láthatóvá válik.

A kezelés célja:

  1. A harapás harmóniájának elérése, csukott szájjal és használat közben
  2. Az íny mosoly eltüntetése
  3. Az arc profiljának javítása
  4. A kapott eredmények stabilitása

A bemutatott eredmények elérésére, rögzített fogszabályozót és egy speciális technikát szükséges alkalmazni a fogszabályozó erők irányítására (Tweed technika)

A rögzített fogszabályozó eltávolítása után a terápiás eljárás kötelező részeként, retenciós készülék viselését igényli, a kapott eredmények stabilizálása érdekében.

Mik a RETENCIÓS KÉSZÜLÉKEK?

A rögzített készülékkel végzett aktív kezelés után, a fogszabályozó eljárás következő része a retenciós készülék használata. Az ortodont meghatározza a páciens által használt protézis tipusát, valamint annak viselési módját. Egy ilyen eljárás célja a csontban zajló biológiai folyamatok teljes átszervezése és a fogak kívánt helyzetben való tartása. A készülék viselésének periódusa általában egy év. A készülék kialakítása lehet a bemutatott ábrák egyike, és a karbantartását leggyakrabban a gyógyszertárban vásárolt mosótabletták használatával lehet elérni.

A rögzített eszközökkel végzett aktív kezelés után (általában felnőtt pácienseknél), a retenció speciális huzallal is történhet, amelyet az alsó első fogak belső felületére kell felfogatni (rögzített retainer). Ebben az esetben a páciens azt nem tudja eltávolítani.

Podeli:

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!