Mi határozza meg a fogszabályozó készülék (mobilis protézis) árát?

A mobilis protézisek alkalmazásakor (amelyeket leggyakrabban használnak a vegyes fogazatban, vagyis amikor még mindig vannak tejfogak), egy bizonyos ár teljes egészében való kifizetése történik, és magába foglalja az említett készülékkel való kezelést az összes állandó fog megjelenésének pillanatáig. Megsérült (javítás szükséges) vagy új (elveszett) készülék készítése esetén, csak a kidolgozás költsége terheli a pácienseket.

A páciensekhez való alkalmazkodást az ellenőrzések elvégzése érdekében, nem számítjuk fel különdíj formájában, sem a sérült vagy elveszett készülék készítése nem történik a kezelés teljes árán. Abban az esetben, ha a páciens a mobil protézis használata után, rögzített fogszabályozót kap, kedvezményre jogosult.

Az ORTO4U csapata rendelkezésére áll minden kérdéssel kapcsolatban.

A telefonszámunkat itt tekintheti meg.

Mi határozza meg a fogszabályozó készülék (rögzített fogszabályozó) árát?

A fogszabályozó eszköz költségeinek a páciens számára történő meghatározása érdekében először diagnosztizálni kell (meg kell határozni a fogszabályozási probléma jellegét), és el kell készíteni egy kezelési tervet. Leggyakrabban fotódokumentációt, modellt kell készíteni és szükséges analizálni a röntgen felvételeket – OPT és profil kefalogram (a felvételek a rendelőn kívül készülnek, beutaló alapján).

Az elemzett anyag alapján történik az ár meghatározása. Ez a rész nem kötelezi a pácienst a kezelés kezdetére.

Mi határozza meg a rögzített fogszabályozó árát?

A rögzített fogszabályozó költsége az ortodontikus probléma diagnosztizálása után van meghatározva. A páciensnek meghatározzuk a kezelési árat, további költségek nélkül. A költség magába foglalja a teljes kezelést a rögzített készülék elhelyezésének pillanatától a kezelés végéig, amely minden adaptációt magába foglal a kezelés tartama alatt (általában kb. 2 év), valamint egy retenciós készüléket (egy protézist, amelyet a rögzített készülék eltávolítása után szükséges viselni, a fogak helyzetének megőrzése érdekében).  Az ár a választott bracketek tipusától függ (a fogszabályozó azon elemei amelyek a fogra vannak ragasztva). Vannak fém és kerámia bracketek. A kerámia bracketek növelik a kezelés általános költségeit.

A fizetés módja többszörös. Lehetőség van előleg fizetésére, ahol a páciens az összeg 50%-át előre kifizeti, majd a fennmaradó összeg törlesztése folyamatosan az ellenőrzések alkalmával esik meg, amíg tart a fogszabályozó kezelés. A páciensek gyakran megtudják téríteni ezeket a költségeket azon a cégen keresztül, ahol dolgoznak. Ebben az esetben elkészítjük az összes szükséges dokumentációt.

Az ORTO4U csapata rendelkezésére áll minden kérdéssel kapcsolatban.

A telefonszámunkat itt tekintheti meg.

Podeli:

Radnička 51a

Újvidék, Srbija

021/6613-168

Tárcsázannak minket!

Munkaidő

Hét. – Pén. 9:00-19:00

Kérjen időpontot

office@orto4u.rs

066/6613-168

Tárcsázannak minket!